Llicències federatives 2024

 

Ja es poden tramitar les llicències federatives de la FEEC per gaudir de tots els avantatges des del primer dia de l'any. Així doncs, si voleu tramitar-la amb nosaltres i actualment no disposeu de llicència ni sou socis/es de cap altre club de la FEEC, podeu fer-ho directament des d'aquí.

Si ja sou socis/es del CEMP i us vam tramitar la llicència en el passat, us recordem els detalls i passos a seguir:

Quota de sociLa quota de l'any per ser soci/a del CEMP segueix sent 20€ anuals (any natural, de l’1 de Gener a 31 de Desembre de 2024), excepte els menors de 16 anys amb pares o germans majors al centre, que en aquest cas és gratuït.

Seguidament, s'ha de triar una modalitat de llicència que podeu consultar en aquest enllaç.

Quan tingueu clara la llicència a escollir, feu el pagament de la llicència + quota de soci/a mitjançant:
  • Transferència bancaria al compte del club a Caixa Guissona; ES14 3140-0001-96-0011231300, indicant el nom de la persona i tipus federativa (per exemple: Federativa tipus C - sense habilitar FEDME).
  •  Bizum al telèfon de contacte del club: 610 080118.
  •   En efectiu a qualsevol de trobades/reunions en les instal·lacions del club a l’ avinguda Tortosa 88.
També s'ha d'omplir el formulari amb les teves dades personals i les característiques de la llicència: Formulari d'inscripció 

Després d'omplir-lo, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per tal que tramitem la llicència el més ràpidament possible.
 
Si teniu qualsevol dubte o consulta ens trobareu al correu: muntanyapardinyes@gmail.com o al telf: 610 080118. També mitjançant les xarxes socials FacebookInstagram o Twitter

Si voleu que us afegim a la "comunitat whatsapp del CEMP" per estar al dia de les activitats que es van fent i afegir-vos als grups de sortides o activitats que us interessin, només cal que ens ho facis saber al formulari.

Que tingueu bones festes, salut i molta muntanya per aquest 2024!



Club d’Escalada i Muntanya Pardinyes – CEMP

Comentaris