PARDINYES ROC 2023

Ja està aquí el Pardinyes Roc'23!


Després de dos anys d'absència per la pandèmia, l'any passat es va reprendre l'organització del Pardinyes ROC amb alguns canvis en el format de competició.
Així doncs, vam convertir la competició en un "Open d'escalada" que buscava apropar la nostra compe a més públic i donar-li un caire més lúdic i menys competitiu. 
Va funcionar i vam estar molt contents amb la participació, on escaladors/es de diferents nivells van poder gaudir de les vies muntades al rocòdrom del riu i passar un día d'escalada plegats, a més de donar vida i reivindicar la reforma del roco on tants escaladors/es lleidatans/es han començat a escalar...

Aquest any, torna el Pardinyes ROC amb el mateix format i idea de competició, no obstant, tenim algunes novetats, ja que afegim per primera vegada la categoría infantil (de 7 a 14 anys), que estarà separada de la sènior per tal de donar-li més importància i potenciar la participació de les futures generacions d'escaladors/es.

La competició començarà el pròxim 7 d'octubre de 2023 a les 10h amb les eliminatòries de categoria infantil. Després d'un descans per dinar, a les 15.00h, començaran la categoria sènior femení i masculí, mitjançant una altra fase eliminatòria. En aquestes fases, s'hi podrà escalar les vies de diferent graduació proposades i cadascuna tindrà una puntuació al top i punts extra per l'encadenament a vista. No hi haurà limitació de pegues (encara que restarà punts), ni ordre de vies, ni tampoc d'escaladors. 

Al final de cada fase eliminatòria, els millors escaladors de cada categoria accediran a la gran final, que s'iniciarà a les 20h, on una via extra de més dificultat decidirà els campions finals.

Les inscripcions és formalitzaran minuts abans de començar la competició i el pagament es farà en efectiu també en el mateix moment.

Els preus que donen dret a participació i samarreta commemorativa són els següents:

Competició infantil:

  • Federats: 10 eur
  • No federats 15 eur

Competició sènior :

  • Federats: 15 eur
  • No federats: 20 eur
Pots realitzar la pre-inscripció i reserva de plaça fins al dia 6 d'octubre mitjançant aquest enllaç.
Places esgotades en categoria sènior.

Si ho fas, a més d'ajudar-nos en la previsió i logística de la jornada, obtindràs un descompte de 3 euros en la inscripció.
Per logística i espai hem de fixar un màxim de 40 participants per eliminatòria. En cas d'omplir les places, tindràn preferència els socis del club i els que s'hagin pre-inscrit.


Us esperem!

Salut i escalada!


Comentaris