Entrenaments conjunts i gestió del rocòdrom Keshab Gurung

Gràcies a l'impuls d'uns quants socis del club i amb la intenció de dinamitzar el rocòdrom Keshab Gurung del pavelló Juanjo Garra, des d'inicis d'aquest any, realitzem uns entrenaments conjunts per tal de trobar-nos periòdicament en l'espai i així crear sinergies entre nosaltres, tot treballant el condicionament físic com també altres aspectes més tècnics i de seguretat. A més, s'ha afegit en l'espai material d'entrenament que feia falta (màquina de dominades, TRX, gomes, etc.) i s'ha construït una base de fusta per poder practicar nusos i reunions.


No podem estar més contents amb el resultat! Cada dimecres, hi som aproximadament una trentena de persones els que ens trobem en la instal·lació municipal, alhora que serveix de complement als cursos d'iniciació que ja realitzàvem també els dimecres conjuntament amb lleidaJove. Altrament, a partir de la creació del grup, s'està donant molt més ús i vida a l'espai i altres dies de la setmana també s'utilitza i es pot trobar escaladors entrenant en les diferents vies del plafó. I per si no hi havia prou, la creació del grup ha propiciat sortides en caps de setmana per anar plegats a diferents sectors d'escalada en roca, per seguir aprenent i gaudint plegats.

 

Tota aquesta dinàmica, ha suposat un impuls per reivindicar (conjuntament amb el Centre Excursionista de Lleida) la remodelació i finalització del rocòdrom Keshab Gurung, tal i com es va pensar en el projecte inicial. Actualment, estem treballant plegats amb el CEL i la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Lleida per fer-ho possible. També volem informar-vos que arran d'aquestes trobades i acords conjunts, podem anunciar que des d'aquest any som co-gestors de la instal·lació i podem tramitar el carnet per accedir-hi.


Aviat tindrem més informació de tot plegat, estigueu atents a les xarxes.

Ens veiem pel rocòdrom i la roca!

Comentaris