FEDERATIVES 2023

 Aquest 2023 sent la muntanya amb el CEMP!

Ja hem començat a tramitar les federatives per tal de tenir cobertura a partir del primer día de l'any. Així doncs, si voleu federar-vos amb nosaltres i no disposeu de llicència ni sou socis/es de cap club de la FEEC, podeu fer-ho aquí.

Si ja sou socis/es del CEMP i us vam tramitar la llicència en el passat, us recordem els passos a seguir:

Quota de sociLa quota de l'any per ser soci/a del CEMP segueix en 20€ anuals (any natural, de l’1 de Gener a 31 de Desembre de 2023). Excepte els menors de 16 anys amb pares o germans majors al centre, que en aquest cas és gratuït.

A part de la quota de soci/a, heu de triar una modalitat de llicència.

Quan tingueu clara la llicència a escollir podeu fer el pagament de la llicència + quota de soci/a mitjançant:
  • Transferència bancaria al compte del club a Caixa Guissona; ES14 3140-0001-96-0011231300, indicant el nom de la persona i tipus federativa (per exemple: Federativa tipus C - sense habilitar FEDME).  
  •  Bizum al telèfon de contacte del club: 610 080118.
  •   En mà a les instal·lacions del club a L’ avinguda Tortosa 88, al costat del centre BTT Lleida, o bé quedant amb nosaltres.      
Un cop decidida la modalitat de llicència i realitzat el pagament corresponent, omple el següent formulari amb les teves dades personals: Formulari d'inscripció

Després d'omplir el formulari, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per tal que tramitem la llicència el més ràpidament possible.
 
Si teniu qualsevol dubte o consulta ens trobareu al correu: muntanyapardinyes@gmail.com o al telf: 610 080118. També mitjançant les xarxes socials FacebookInstagram o Twitter

Si voleu que us afegim al grup de Whatsapp del CEMP i estar a l'aguait de les mogudes que anem fent, només cal que ens ho facis saber. 

Que tingueu bones festes, salut i molta muntanya per aquest 2023!



Club d’Escalada i Muntanya Pardinyes – CEMP


Comentaris