Pardinyes ROC 2022

 Torna el Pardinyes Roc!


Després de dos anys d'absència per la pandèmia, tornem l’1 d’octubre més fanàtics que mai i amb alguns canvis en el format de competició. Volem apropar la nostra competició a nous escaladors i escaladores de tots els nivells!

Aquest any, el Pardinyes ROC es reconverteix en un open d'escalada que consistirà inicialment en una fase eliminatòria. En aquesta, s'hi podrà escalar una vuitena de vies de diferent graduació i cadascuna tindrà una puntuació al top i punts extra per l'encadenament a vista. No hi haurà limitació de pegues (encara que restarà punts), ni ordre de vies, ni tampoc d'escaladors. També eliminem la zona d'exclusió per no veure els moviments dels altres participants. Ah! Podràs sumar punts extra en algun escala-joc!

Al final de la fase eliminatòria, els millors escaladors de la categoria masculina i femenina accediran a una gran final decidida per una via extra de més dificultat que les eliminatòries. 

La competició s'iniciarà a les 16h i fins a les 19:30h s'hi podrà escalar totes les vies de la fase eliminatòria.

Les inscripcions és formalitzaran minuts abans de començar la competició i el pagament es farà en efectiu també en el mateix moment. Els preus que donen dret a participació i samarreta commemorativa són els següents:

  • Socis CEMP federats : 5 eur
  • Socis CEMP no federats: 8 eur
  • No socis federats: 15 eur
  • No socis no federats: 20 eur
Pots realitzar la pre-inscripció fins al dia 29 de setembre mitjançant aquest enllaç.
Si ho fas, a més d'ajudar-nos en la previsió i logística de la jornada, obtindràs un descompte de 3 euros en la inscripció.

Us esperem a tots/es! Volem que sigui una gran trobada dels escaladors/es lleidatans/es!



Comentaris