Activitats per La Marató de TV3 i noves ressenyes


El passat 19 de desembre des del CEMP vam proposar la jornada solidària "Un dia d'escalada (Puja Corda!)", dins els actes que al llarg de tota la geografia catalana s'organitzen per La marató de TV3, aquest any dedicada a la salut mental. L'activitat consistia en una trobada d'escalada oberta a tota la ciutadania al Rocòdrom Keshab Gurung del Pavelló Juanjo Garra.

D'una banda, aquesta trobada pretenia apropar el rocòdrom municipal a tota la comunitat escaladora lleidatana, ja que actualment, no és possible accedir-hi si no és disposa de llicència federativa ni carnet d'accés. D'altra banda, pretenia apropar aquesta modalitat esportiva a gent que no l'havia provada mai o no estava gaire acostumat/da a fer-ho.

L'activitat va esdevenir un èxit i va complir els objectius que ens havíem proposat; dinamitzar l'equipament, retrobar-nos un gran nombre de socis i amics (en un any en què no s'ha pogut realitzar a competició d'escalada al rocòdrom del riu), i finalment, recaptar fons per la investigació sobre la salut mental. Així doncs, van ser més de 30 els escaladors que van participar a l'activitat, i molts altres acompanyats i curiosos van gaudir d'un dia d'escalada plegats, tot aconseguint recaptar 243'8 € que ja han anat destinats a La Marató d'aquest any.

 
La trobada també va servir per acabar de ressenyar les vies d'escalada que ja hi eren, alhora que probar i ressenyar les noves vies que recentment han montat el Xavi i l'Emili de manera desinteresada perquè tothom puguem aprofitar millor l'equipament. Tot seguit podeu veure la totalitat de les vies que disposa el Rocòdrom Keshab Gurung actualment, i que a partir d'ara, trobareu penjades a pared de la zona d'escalada del pavelló, vora el cartell de la normativa.


El mateix 19 de desembre a les 9.00 del matí, abans de l'activitat "Un dia d'escalada (Puja Corda)" i també dins dels actes que es realitzen per La Marató, vam poder col·laborar amb Orvepard en la Caninada Solidària, que va consistir en una tranquila passejada canina, iniciant la marxa al local social del barri, per anar a buscar el nou tram del camí del riu, que conecta Pardinyes fins l'escola Alba, travessant la mitjana tot seguint el curs del riu Segre. Va ser un altre èxit de participació com podeu comprovar a les fotos i vam emplaçar-nos a repetir l'experiència en el futur.




Finalment, volem agrair a totes les persones i institucions que han fet possible poder acabar l'any compartint moments de germanor, solidaritat i esports plegats. Tot va sortir de meravella gràcies a la gran quantitat de socis/es disposats a col·laborar i la gran resposta per participar en les mogudes organitzades. Moltes gràcies per la solidaritat i la implicació de tots/es!

Aprofitem per felicitar-vos les festes i l'any nou, tot esperant que sigui millor que el passat i puguem recuperar algunes activitats que no s'han realitzat aquest 2021 per la situació sanitària. Molts ànims a tothom qui ho necessiti i us emplacem a cuidar-vos molt per preservar la salut mental que tant necessitem.

Salut i molta muntanya per aquest 2022! 🏞️










Comentaris