INSCRIPCIÓ AL CEMP I FEDERATIVES 2021

Un any més, comencem a tramitar les llicències federatives perquè estiguin a punt el dia 1 de gener de 2021. Esperem que aquest any nou ens porti moltes hores de muntanya per compensar les perdudes al 2020.



Quota de soci

La quota de l'any per ser soci del CEMP segueix en 20€ anuals (any natural, de l’1 de Gener a 31 de Desembre de 2021). Excepte els menors de 16 anys amb pares o germans majors al centre, que en aquest cas és gratuït.

El tràmit a seguir per fer‐se soci del club i federar‐se, és fer-nos arribar les dades personals i fer l'ingrés del total (llicència i quota de soci) al número de compte del CEMP mitjançant uns del mètodes de pagament següents:

-   Transferència bancària al compte del club a CAIXA DE GUISSONA: ES14 3140-0001-96-0011231300, indicant el nom de la persona que el fa i el concepte (exemple Federatives)
Presencialment a Passeig  de Ronda, a l’alçada d’ Humbert Torres o en qualsevol oficina de Caixa de Guissona.

-   Bizum al telèfon de contacte del club: 610 080118

-   En mà a les instal·lacions del club a L’ avinguda Tortosa 88, al costat del centre BTT Lleida, o bé quedant amb nosaltres.      
                                                                              
Al següent enllaç podeu consultar totes les modalitats de federatives que disposem per federar-nos en la FEEC: Llicències FEEC

Un cop decidida la modalitat de llicència omple el següent formulari amb les teves dades personals: Formulari d'inscripció

Després d'omplir el formulari, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
 
Si teniu qualsevol dubte o consulta ens trobareu al correu: muntanyapardinyes@gmail.com o al telf: 610 080118. També mitjançant les xarxes socials FacebookInstagram o Twitter

Tenim un grup de WhatsApp al que us afegirem si així ens ho indiqueu.
                                          



Club d’Escalada i Muntanya Pardinyes – CEMP

Comentaris